Heb jij nou krullen maar kun je er niet mee overweg?

Door vocht, overmatige hitte, verwarmde styling tools en het gebruik van ongeschikte producten voor de krul kan er pluis ontstaan. Hierdoor wordt de elasticiteit en vorm van de krul weggenomen. Waardoor je krullen er onverzorgd uitkunnen gaan zien omdat het hierdoor vaak tekort heeft aan hydratatie(vocht).

Daar heb ik een oplossing voor. Met de juiste producten krijg je de krullen waar je van droomt.

Milk_Shake heeft een speciale productlijn ontwikkeld voor een geweldig resultaat, het is geschikt voor golvend haar, pijpekrullen of natuurlijke krullen.

De lijn bevat kostbare oliën die de krul omhullen waardoor er weer veerkracht in de krullen komen en ze zacht aanvoelen. Ook hebben ze stylingsproducten voor na het wassen zodat je de krullen mooi in model kunt krijgen en je er de hele dag plezier van hebt.

De belangrijkste stap is de reiniging en conditionering.

 1. Eerst gebruik je de Curl passion shampoo
 2. Om de juiste voeding te geven zonder het haar te verzwaren. parabeen/sles vrije shampoo voor krullend haar Reinigt en verzorgt elk haartype mild en intensief, maakt het haar zacht en handelbaar.
 • De Curl passion conditioner is de tweede stap naar de perfecte krullen.
 • De conditioner is uitsluitend bedoeld voor lengtes en punten voor de juiste hydratatie. Vaak onstaat pluis door gebrek aan hydratatie, daarom is het fijn als er conditioner gebruikt wordt dat je het haar doorkamt met een grove kam. De conditioner verzwaard het haar niet.
 • De Leave-in spray behandeling maakt de verzorging van je krullen compleet.
 • De leave in vergroot het effect van de conditioner en bereid het haar voor op het drogen. Spray dit op de haren en knijp de krullen er al een beetje in.
 • De lifestyling lijn is de perfecte oplossing om krullend haar te style.
 • Om de krul te stylen heb ik voor verschillende krullen een ander product:
 • Curl shaper: Ideaal voor gedefinieerde en langhoudbare krullen. Het versterkt de natuurlijke textuur van het haar, geeft controle aan gedefinieerde krullen en perfectioneert golvend haar. De specifieke formule garandeert een
 • antikroeswerking, glans en kleurbescherming.

Gebruik: aanbrengen op schoon, vochtig haar en doorgaan met stylen.

HOLD ■■□□
VOL ■■■□
SHINE ■■■□

 • Curl perfectionist: Definieert en houdt de krullen in bedwang, voorkomt pluis en intensiveert de natuurlijke textuur van het haar. Geeft langdurig model aan het haar en zachtheid en glans.

 • Liquid styler: Een vloeibaar product dat je op nat haar aanbrengt en ervoor zorgt dat de krul meer stevigheid krijgt en ze meer in elkaar gebonden worden.

 • Texturizing spritz: een spray die je op vochtig haar aanbrengt hierna kun je het natuurlijk laten opdrogen voor een natuurlijke look of met een diffuser/föhn aan drogen hierdoor ontstaat er meer volume en krijg je meer een beach look.

TIP! Als je op de kop gaat hangen en met een diffuser de krullen op een zachte blaasstand laat drogen krijg je veel meer volume en meer krul.

De producten zijn te verkrijgen in mijn salon.