Sta je ook vaker voor de spiegel en denk je hoe krijg ik nu meer volume in mijn haren? Ik heb hier de oplossing voor door de juiste producten te gebruiken kun jij al meer volume creëren in jouw haren.

Ik heb van mijn merk milk_shake een speciale volumelijn die aansluit voor fijn en futloos haar. Deze lijn bestaat uit 3 producten een shampoo, conditioner en volumespray. Alle 3 de producten zijn parabenen en sulfaat vrij en verzwaren het haar niet. Doordat het de schubben uitzet krijg je meer body in het haar.

Voor de stylingsproducten heb ik 3 verschillende producten waar jij meer body van krijgt in je haren en waar je look gegarandeerd de hele dag door op zijn plaats blijft zitten.

  1. De blowdry-primer is ideaal om het haar meer body en textuur te geven. De specifieke dispenser transformeert het product in een zacht schuim dat gemakkelijk gelijkmatig over het haar kan worden verdeeld. Het beschermt tegen hitte, vermindert de droogtijd, helpt kapsels langer mee te gaan en voorkomt kleurvervaging. 

2. Dry shampoo In een enkel gebaar wordt de hoofdhuid opgefrist voor een fris, schoon gevoel zonder gebruik van water, voor een luchtig resultaat zonder productresten. Geeft het haar een langere tijd een schone uitstraling. En hierdoor wordt het haar ook nog een stugger waardoor je heel gemakkelijk volume kunt creëren door dit op de aanzet te spuiten.

3. De powder pop een gewichtloos en licht stylingpoeder dat ideaal is om volume te geven met een matte afwerking. Dit pompje spuit je op de aanzet ga er met je handen doorheen, door de stugheid van het product gaan je haren rechter opstaan en krijg je automatisch meer volume. It’s that simple!

TIP: Ga met de haren droog föhnen op de kop hangen hierdoor blaas je de haren omhoog en creëer je ook volume!