Zit je ook met die uitgroei en met die punten die niet meer glanzen? Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen die heel makkelijk thuis te gebruiken zijn.

Uitgroeipakketjes

Met onze uitgroeipakketjes kun je heel gemakkelijk thuis je uitgroei bijwerken, bij het uitgroeipakketje zit alles inbegrepen. Je kunt heel gemakkelijk een uitgroeipakketje bestellen door te bellen naar onze salon dan zorgen wij ervoor dat jou uitgroeipakketje op maat gemaakt wordt en bij jou thuis afgeleverd wordt op een afgesproken tijdstip.

Bestel jou uitgroeipakketje door te bellen naar 077-4745894

SOS- roots

Verberg je uitgroei snel en gemakkelijk met de SOS- roots. Het bedekt de grijze uitgroei van het haar perfect tot de volgende wasbehandeling, droogt snel en is Ammoniak-vrij.

Door middel van een applicator kun je deze heel gemakkelijk aanbrengen en krijg je geen vlekken op de hoofdhuid waardoor het er natuurlijk uit blijft zien. En nu in deze tijden is deze super handig voor thuisgebruik!

Hij is verkrijgbaar voor €17,95 ,- incl een applicator voor het aanbrengen van de spray.

De SOS roots kun je bestellen op de webshop op https://bit.ly/3aBnozP

Colour whipped cream

Ook voor de kleur optimaal te houden is de colour whipped cream speciaal ontwikkeld om het haar te verzorgen en tevens een gelijkmatige kleur tone aan het haar te geven. In 7 verschillende tinten.

Bevat melk proteïnen die het haar verzorgen en herstructureren. Speciale bestanddelen geven een langdurige hydratatie en het exclusieve ingrediënt Integrity 41® verbetert de kleurstabiliteit. De kleur tone is gemakkelijk te verwijderen door het haar te wassen.

De colour whipped cream kun je bestellen op de webshop op https://bit.ly/2XCDce4