Totall-Image-salon

Totall Image

Totall Image staat al sinds 1997 voor klantvriendelijkheid, service, en kwaliteit. Ons team volgt regelmatig trainingen en cursussen op vaktechnisch gebied waardoor er geknipt, gekleurd en gestyld wordt volgens de nieuwste technieken en modetrends. Wilt u een mooie verzorgde coupe, goede kwaliteit en service, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Ook in onze nagelstudio werken we met producten van hoge kwaliteit. Er is een ruime keuze aan gels die regelmatig worden aangevuld met de nieuwste kleuren volgens de laatste modetrends.

“Klanten enthousiast en mooi maken, elke dag weer!”

Mooi bijzonder
Mooi zijn begint bij de keuze van je kapper.
Wij maken het verschil in dat wat jij uitstraalt.
Als je zelfverzekerd in de spiegel kijkt en denkt...

Ik mag er zijn!

Is dit bijzonder mooi.

Team

Totall_Image_team
Donna

Donna is opgegroeid in de kapsalon. Ze heeft net als, moeder en eigenaresse van Totall Image, Sandra het kappers-gen in haar bloed zitten.

Sinds 2018 is Donna werkzaam bij Totall Image. Ze creëert bij elke klant vol enthousiasme een nieuwe look. Kleuren is haar specialiteit. Donna gaat elke uitdaging aan. Haar passie ligt in het gehele kappersvak. 'Het leuke in het vak vindt ik dat ik nooit uitgeleerd raak.'

Sandra

Eigenaresse van Totall Image sinds 1997. Met meer dan 30 jaar ervaring in het kappersvak. 'Totall Image staat voor het totaalbeeld. Dat staat bij ons op nummer 1.'

Sandra is allround kapster en houdt van alle facetten in het kappersvak. Het werk met de klanten maar ook achter de schermen is ze zeer vooruitstrevend. Uiteraard is Sandra altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om haar team te motiveren.

'Ik ben trots op ons team dat Totall Image vormt.'

Michèle

Michéle is al vanaf 2007 werkzaam bij Totall Image. Ze is zeer gedreven in het kappersvak. Ook nagelstyling behoort tot een van haar favoriete werkzaamheden. Michèle is gespecialiseerd in; kleuren ,vlechten, en dames/heren knippen. Hier kan ze al haar creativiteit in kwijt.

Vol passie past Michèle de laatste trends toe. De klanten gaan zo op én top de deur uit. Haar kenmerkende enthousiasme brengt ze over op klanten en collega's.