Ben jij ook bezig om een volwaardig baard te laten of heb je langer haar? Dan heb ik tips voor jouw verzorging- en styling routine.

Het is belangrijk om jou baard en haar goed te verzorgen, met DEPOT MALE TOOLS heb jij alle essentials bij de hand voor een goede dagelijkse routine. Depot heeft een uitgebreid assortiment voor haar- en baardverzorging met een mannelijk geur. Het geeft kracht, body en glans aan het haar en je baard.

Voor de baard heeft DEPOT MALE TOOLS verschillende producten om je baard schoon te houden en hem er glanzend uit te laten zien.

Om je baard schoon te houden kun je de no.501  moisturizing & clarifying beard shampoo gebruiken, het reinigt en hydrateert de baard zodat hij goed onderhouden blijft. Dit product kun je dagelijks gebruiken en is heel makkelijk aan te
brengen.
De volgende stap is het verzorgen van de baard zodat hij zacht en glanzend word dit kun je bijhouden met no.505 conditioning beard oil. Om de baard te stylen en in model te brengen hebben we de no.503 moustache wax hiermee kun je heel gemakkelijk jou baard en snor modelleren, de haren blijven flexibel en zacht aanvoelen waardoor je de hele dag je baard/snor weer heel gemakkelijk in model kan brengen.

Mocht je langere haren hebben zul je soms niet door hebben dat ook mannen haren verzorging nodig hebben hiervoor heb ik speciale shampoos en conditioners waarmee je je haren goed verzorgt.

De eerst stap is om je haren te reinigen met een goede shampoo met de no.101 normalizing daily shampoo heb je een fris gevoel en kun je dagelijks gebruiken als shampoo hiermee reinig je de haren mild en zorg je ervoor dat ze goed verzorgd worden, na de shampoo komt de conditioner voor de haren een goede verzorging te geven en ze makkelijk door te kunnen kammen.

Hiervoor heb je de no.201 refreshing conditioner deze gebruik je na het wassen voor op de lengtes van het haar en spoel je daarna uit. De no.202 complete leave-in conditioner deze doe je na het douche op handdoek droog haar en hoef je niet uit te spoelen hiermee hydrateer je het haar en zorg je ervoor dat het zachter aanvoelt en zorgt voor makkelijker handelbaar haar.

Om het af te stylen heb ik verschillende waxen en gels waarmee jouw haren de hele dag netjes in model blijven zitten. Voor dit assortiment kun je terecht in de salon.