Tijdens het adviesgesprek beantwoordt ik al uw vragen. Ik beoordeel de conditie van uw haar en bespreek de mogelijkheden. Na afloop weet u precies wat u van mij kunt verwachten. Zo zijn er geen verrassingen en geniet u nog meer van een heerlijk verwenmoment.

Een natuurlijke Balayage of babylights, een hippe koper tint of een mooie koel blonde kleur.
Elke week zijn er een aantal klanten met een mooi Pinterest plaatje ”Dit wil ik”. 

Het adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden.
Ik ben eerlijk. Soms is het gewenste resultaat niet haalbaar met maar één behandeling. Dan moet de metamorfose in stapjes gebeuren. Soms is het haar beschadigd, dan is er tijdens de behandeling extra verzorging nodig, bijvoorbeeld met een Olaplex herstelbehandeling. Na afloop van het adviesgesprek weet u precies waar u aan toe bent, wat ik ga doen, hoe ik dat doe en wat het kost. Zo zijn er achteraf geen verassingen behalve die van een fantastische look!