Herkenbaar dat je haar droog aanvoelt en er pluizig uitziet? Je bent niet de enige want hier hebben veel mensen last van dit komt meestal door verschillende factoren waardoor het haar droog kan worden en er pluizig uit gaat zien.

Maar wat zijn die factoren en wat kun je er zelf tegen doen?

Hoe kan je haar nu zo droog worden? Een hele herkenbare oorzaak is de zon. De zon droogt namelijk je haar uit, ook vaak je haar wassen zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid uitdroogt.

De 2 meeste opvallende dingen waardoor je haar droog word is door het kleuren en/of het gebruiken van hittetools.

Ik zeg altijd om goed en gezond haar te blijven houden en te krijgen is een goede thuis verzorging super belangrijk! Voor elk haartype heb ik een aparte verzorgingslijn hierdoor heb ik voor droog tot extreem droog haar een speciale shampoo, conditioner en treatment.

Ook voor dat je het haar gaat stylen heb ik styling producten waar een hittebescherming in zit hierdoor wordt het haar meteen beschermd tegen de hitte van föhn krul-of stijltang.

Producten die ik adviseer:

De moisture plus lijn

Hydraterende en is voor droog haar. Een milde formule die zachtheid en handelbaarheid aan droog haar geeft en de optimale vochtbalans van het haar behoudt. Bevat organisch papaja extract, Integrity 41® en hyaluronzuur met een anti-aging werking en ter bescherming van de haarkleur.

Deze lijn is geschikt voor droog tot zeer droog haar

De integrity lijn

Biologische zout- en sulfaatvrije muru muru boter verbetert de stabiliteit van de kleur. Voedt direct, conditioneert, is vochtinbrengend, voorkomt pluis en maakt het haar zacht en glanzend.

Deze lijn is erg uitgebreid waardoor je haar er niet meer droog uitziet en aanvoelt.

Deze producten zijn verkrijgbaar in mijn salon.